Sucrette World

ODPOWIEDNIK AMOUR SUCRE - BEZ CENZURY

Ogłoszenie

Zapraszam do rejestracji na forum!
Sucrette World to nieocenzurowany odpowiednik gry Amour Sucre!
Możecie już poznać Lou, naszą przedstawicielkę, z którą będzie związany nadciągający konkurs - administracja sfinansuje także nagrody dla zwycięzców! Warto więc zaglądnąć do działu z aktualnościami!

Nie bójcie się pisać na forum!
Nie gryziemy! Naprawdę!

Ważne!

Niedawno został opublikowany nowy konkurs, o którym możecie poczytać w dziale "Konkursy". Posiada zarówno kategorię literacką, jak i plastyczną! Warto zajrzeć - może to Ty będziesz zwycięzcą, który otrzyma niesamowite nagrody od Administracji? Zapraszamy do wątku "The Adventures of Lou - reguły pierwszego konkursu"~!

#1 22-02-2013 20:24:11

Ryukkopr

Przyczajony

Punktów :   

Witajcie i klękajcie~

Witajcie moi wierni współforumowicze. Mój nick brzmi Ryukkopr, czyta się go Rjukopr. Dla niektórych, żeby później nie było. Ło Jezu, jak to się w ogóle czyta?! Ło Jezu, że co to jest?! etc. Wziął się od imienia pewnej mojej Oc - Ryukko. Jednak był zajęty na SF, więc jako że nie lubię liczb w nickach to pokombinowałam i DADAM~ O to jest, imię na tyle oryginalne, żeby spełniało moim wymaganiom. Moje prawdziwe inicjały to M. W.

No, już chyba wiecie coś o moim imieniu, więc napiszę o mojej postaci. Jakże pięknej~ A na pewno skromnej. XD Od czego zacząć? Już wiem! Charakter. Zacznijmy od tego, że próbuję być miła. I mi się udaje. Ale to nie oznacza, że nie można mnie wkurzyć, po prostu jestem rzadziej wściekła i jeszcze rzadziej to okazuję. Ale za to łatwo mnie zrazić do siebie. I czasem mogę uciekać i się nigdy więcej nie odzywać. Jeżeli tak zrobię, to wiedz, że to nie musi być twoja wina, tylko moja i mojego charakteru. Czekam na psychologiczne komentarze na ten temat. Nie, nie czekam. Ach, dodam na koniec, że jestem dziwna i jestem z tego dumna!
     Teraz opowiem wam o moich zainteresowaniach. Pewnie się zdziwicie, ale lubię SF. No kto by się domyślił? Od niedawna mam konto na każdej wersji. Moim ulubionym chłopakiem jest Nathaniel, ale moja polska Su woli Lysandra. Po za tym lubię M&A, głównie mangę. Kocham yaoi i yuri~ Ale normalne pary też są świetnie, nie dyskryminuję nikogo, ani niczego. No, chyba, że chodzi o nazistów, nietolerancyjnych ludzi etc. Idźcie precz, nie mam ochoty słuchać waszych nienawistnych słów. Ale jeżeli chcecie porozmawiać o czymś innym to śmiało.
     Jeżeli chodzi o inne zainteresowania to lubię rysować, gadać o głupotach, śmiać się z bestów, kwejków itp., słuchać muzyki każdego rodzaju (głównie metal, rock i pop), Vocaloidy i zbierać maski a'la weneckie. Teraz nie wiem, gdzie mam je postawić.
     Mam też trzyletniego psa, rasa pudel mini, kolor czarny z odrobiną białego. Nazywa się Mika.

Jeżeli macie pytania to proszę śmiało~ Ale nie przeginać, bo walnę toporkiem z Malborka.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4tgnmBTjS1rn0y7so1_500.gif

#2 23-02-2013 10:00:39

Andzia

Szpieg

Punktów :   
Na SF:: Angelika06

Re: Witajcie i klękajcie~

Ohayo Ryukkopr!
To teraz pytania:
ulubiony przedmiot w szkole
ulubiony zespół/piosenkarz/piosenkarka
ulubione anime
lubisz cytrynki?

#3 23-02-2013 17:32:43

Ryukkopr

Przyczajony

Punktów :   

Re: Witajcie i klękajcie~

Witajże Andzio~

Odpowiedzi:
1. Najbardziej lubię historię, język angielski i matematykę. Za to najmniej polski, bo zbyt dużo koncepcji, filozofii etc. Ale to chyba wina mojego nauczyciela.
2. Nie mam ulubionych zespołu/piosenkarza/piosenkarki. Nie potrafię się zdecydować. Jednak bardzo lubię Big Cyca, Budkę Suflera, Lydię, Maleńczuka, Queen.. Oj, dużo tego.
3. Jak wyżej, nie mam. Bardzo lubię krawo-śmieszno-zboczone, np.: Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan, czy Panty&Stocking, KissXSis; słodkie, np.: Elementar Gerard; czy tylko śmieszne, np.: Hetalię. Ale oglądam też inne.
4. Kocham cytrynki. *^* I pomarańcze, limonki. Ogólnie wszystkie cytrusy.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4tgnmBTjS1rn0y7so1_500.gif

Stopka forum

RSS