ODPOWIEDNIK AMOUR SUCRE - BEZ CENZURY
Od czego zacząć... Najpierw może od przywitania x) Więc witam ^^
Moje imię do szczęścia nie jest ci potrzebne, a nazwiska nie lubię. Stara... no może nie aż tak, za jakieś trzy miesiącę skończy się mój... nasty rok życia x)
Co to dziwne dziewczę lubi? To pytanie w zasadzie zadaję sobie już dość sporą ilość czasu, poważnie. Pomijam fakt bycia otaku, zamiłowania do rysunku czy muzyki i dobrej książki, ale czasem ciężko stwierdzić, czy coś do gustu przypadło, czy też może niekoniecznie.
Ale to nie tylko ja tak mam, prawda?
Za to nie lu... nie, inaczej. Nienawidzę, jak ktoś mnie olewa, traktuje z góry, czy klnie na potęgę. No zgoda, sama nie grzeszę super-kulturalnym słownictwem, no ale ludzie... ŻEby co drugie pokrywać cenzurą? Nie przesadzajmy...
Z zawodu jestem uczennicą gimnazjum (ostatnia klasa i gorączka testów. Koszmar o.o) klasy dość... oryginalnej. Wpadnij do nas na lekcję, a zrozumiesz xD
Nie powiem, że jestem miła, bo skłamię. Nie powiem, że jestem jakoś super-zabawna, bo również skłamię. Ogólnie to jednak znośne ze mnie stworzenie i nawet można się ze mną porozumieć, jeśli aktualnie nie warczę na wszystko.
Wydaje mi się, że to wszystko, co miała do powiedzenia moja skromna osóbka... W każdym razie, na teraz ^^
Witaj, Vinry ^^
Jak miło czyta się taki luźny tekst, huehue... No to teraz tak, pytania;
Książki? A jakimiś tytułami mi się pochwalisz? Bom sama nie wiem już, co czytać... *^*
Muzyka, jaka konkretnie? ^^
Lekcje u ciebie w szkole? Wpadnij do nas na Angielski, a... polegniesz xDD
Co do klęcia na potęgę - przyznam ci rację (choć mi też się coś czasami wymsknie). Aż mną coś wstrząsa, gdy słyszę niektóre "brzydkie słówka" z ust moich znajomych. Często trzeba im na to zwracać uwagę, lecz niezbyt się słuchają... Tak, dzisiejsze pokolenie to normalnie...! xDD
Hejp :)
Muszę przyznać, że jesteś do mnie podobna... Albo ja do Ciebie... Ech, co za różnica :) Właśnie, przyłączam się do pytanie mojego przedmówcy. Gustujesz bardziej w horrorach, czy może romanse?
Ha! Nie widziałaś lekcji w wykonaniu mojej klasy. To się nazywa istny... Szał! Powiem też, że tak jak Ty jestem w ostatniej gimnazjum. Po prostu masakra! Jednym słowem załamka... Chociaż nie do końca :) Co do słownictwa XXI w. Nieraz zdarza mi się, że powiem jakieś słowo, i to często, ale to tylko jak coś mi nie wychodzi... Ale i tak ja nie nadużywam. teraz to tylko same przekleństwa się słyszy, nawet wśród dzieci... Maskara ^^
Mam małe pytanko... Takie zwyczajne :3 Jeki lubisz filmy? Masz jakiś ulubiony? Serial też może być :P

Nie sądziłam, że komuś się spodoba x) Aż się cieplutko na serduszku zrobiło... Dziękuję ^^
Co do książek, to mogę z cczysty sercem i sumieniem polecić ci wszystkie, jakie wyszły spod ręki Mai Lidii Kossakowskiej, ješli jesteś fakną fantastyki ^^ To wtedy jeszcze ' Trylogię o Atramentowym Świecie' też poelecam. Z kryminałów to Kathy Reichs i jej 'Diabelskie kości' albo 'Ostre przedmioty' Gillian'a Flynn'a. Z kolei jeşli horror, to 'Głębię ciemności' i 'Umarłe Dusze' Michel'a Laimo. Do wyboru, do koloru xD
Muzyka konkretnie... Żadna x) Przeważnie rock z jego japońską odmianą, nieco mniej słodki Vocaloid i wszystko, co będzie pod ręką x) Byle nie reggae, disco polo i black metal... Koszmar.
I powiadasz angielski? Więc pozwóll, że zacytuję mojego kolegę, który w środku lekcji wystrzelił z tekstem 'jestem za****ny, jak pedofil po dniu dziecka' xD
Łoj Boziu... Filmy... Do czołówki należą 'Piraci z Karaibów' 'Dorian Grey' i 'Lśnienie' razem z 'Z piekła rodem' 'Jeźdźcem bez głowy' i 'Gnijącą panną młodą', czyli w dużej mierze reżyserii Burton'a i z Johnny'm Depp'em x) Ale też nic konkretnego, byleby się podobał ^^
Ostatnio edytowany przez Vinry (07-02-2013 20:59:50)